Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en enthousiast team van Groningse studenten. Al onze bijlesgevers zijn net begonnen met hun studie en hebben dus kort geleden hun eigen VWO diploma behaald. Hierdoor weten we goed hoe het is om in jouw schoenen te staan en snappen we de huidige onderwerpen in het onderwijs. Stuk voor stuk hebben wij een passie voor het geven van bijles en helpen we jou graag verder! Ondertussen is de groep uitgegroeid tot een diverse groep. Daarom kunnen we in Groningen bijles bieden in bijna alle vakken en stromingen. Daarnaast delen we onderling kennis zodat jouw vraag nooit onbeantwoord blijft. Ook kunnen we door de diverse groep rekening houden met jouw wensen, bijvoorbeeld of je liever een vrouwelijke of een mannelijke bijlesgever wilt.

Onze visie

Kennis zou, naar onze mening, voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Een vervolgopleiding naar je eigen wens hoort hier natuurlijk bij. Helaas komt het vaak voor dat door een paar slechte cijfers, leerlingen niet niveau halen wat ze zouden kunnen halen. Dit vinden wij erg zonde, want met een beetje moeite, persoonlijke aandacht en extra kennis kan je veel meer dan je denkt! Wij helpen je graag verder met je opleiding om daarmee jouw doelen te bereiken.

Onze Bijlesgevers

Maak kennis met onze bijlesgevers. Hieronder staat een selectie uit onze bijlesgevers. Ze vertellen graag iets over zichzelf.

Peter Berghuis

Norway

Ik ben 20 jaar en zit momenteel in het 3e jaar van de bachelor Econometrics & Operations Research. Volgend jaar begin ik ook met de Bachelor Philosophy. Naast studeren hou ik gelukkig nog genoeg tijd over. Ik doe aan windsurfen en wakeboarden en doe dan ook bestuur bij de Groningse Studenten Windsurf Vereniging SurfAce. Verder geef ik bijles bij Het Bureau in alle bèta vakken en in Engels.

Niek Veldboom

Norway

Hoi, ik ben Niek. 20 jaar en zit nu in het 3e jaar van de opleiding Industrial Engineering & Management aan de RUG. Tijdens mijn middelbare schooltijd op het Praedinius lagen vooral de bèta vakken en economie mij goed. Ik wil je graag helpen om deze vakken begrijpelijk te maken!

Swen Johannes

Norway

Ik ben 20 jaar en zit net als Peter in het 3e jaar van de bachelor Econometrics & Operations Research. Ik was erg goed in wiskunde en natuurkunde op de middelbare school, dit zijn dan ook mijn favoriete vakken om bijles in te geven.