Veel gestelde vragen

Hieronder staan enkele vragen die vaak gesteld worden. Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via Bijlesvanhetbureau@gmail.com of bel met 06-20728721

Wie geeft de bijles?

De bijles wordt 1 op 1 gegeven door een student uit Groningen. Onze bijles docenten studeren allemaal aan de Rijksuniversiteit Groningen. De docent heeft voor het vak waarin hij/zij bijles geeft een 7 of hoger gehaald of volgt een relevante studie. Ook kijken wij bij het selecteren van onze bijlesgevers of ze de stof goed over kunnen brengen. Je krijgt dus altijd goede bijles.

Hoe werkt de betaling?

Voor de uren jij bij ons afneemt sturen wij je een factuur. Deze dient binnen 2 weken betaald te zijn(10 werkdagen). Alle benodigde gegevens staan op de factuur vermeld.

Waar worden de bijlessen gegeven?

De bijlessen worden bij jou thuis, bij de bijlesgever thuis of op een openbare locatie gegeven. Dit is naar jouw keuze en kan je in overleg afspreken met de bijlesdocent.

Wanneer worden de bijlessen gegeven?

Je kunt zelf afspreken met je bijlesdocent wanneer de uren gegeven worden. De gekochte uren zijn een jaar geldig en je kunt ze dus inzetten wanneer je wilt.

Waarom betaal ik geen btw?

Doordat Het Bureau een bedrijf is dat aansluit op wettelijk geregeld onderwijs, hoeven wij geen BTW te betalen, en jij dus ook niet!