Ons aanbod

Met ons huidige team kunnen wij bijles in bijna elk vak geven. De nadruk ligt bij ons op de bèta vakken zoals wiskunde, scheikunde en natuurkunde, maar er worden ook steeds meer talen gegeven. Mocht er een vak zijn waar wij op dit moment geen bijles in kunnen aanbieden, dan wordt er meteen gezocht naar een geschikte bijles leraar. Door het grote netwerk van Het Bureau kan vaak snel een goede bijles leraar worden gevonden. Onze lessen zijn altijd van hoog niveau.

vmbo/havo/vwo

Aangezien veel van onze bijlesgevers niet lang geleden zelf op de middelbare school zaten, snappen ze wat jij nodig hebt. Onze bijlesgevers hebben dezelfde vakken gehad als jij en deze met een 8 of hoger afgerond. Hierdoor kunnen ze jou goed voorbereiden op jouw toetsen en examens. Wil je net dat ene steuntje in de rug voor je wiskunde toets? Of ben je helemaal in de stress voor je examens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook bij je rekentoets kunnen wij je helpen!

mbo/hbo

Ook tijdens je vervolg opleiding kan Het Bureau je verder helpen. Heb jij moeite om de stof te volgen omdat je kennis en vaardigheden mist? Laat ons je dan helpen om je wiskunde- en taalvaardigheden te verbeteren! Dit kleine steuntje kan er voor zorgen dat jij het de volgende keer wel begrijpt!